Realigro.nl is de eerste wereldwijde vastgoedzoekmachine waarmee u advertenties van te koop staande panden kunt zoeken in Nebraska

Onroerend goed te koop in Nebraska

Het grenst in het noorden aan de South Dakota; naar het oosten met Iowa en Missouri; naar het zuiden met Kansas; zuidwesten met Colorado; naar het westen met Wyoming. De Missouri-rivier markeert de gehele oostgrens.

Nebraska is een federale staat van de VS die zowel grote vlaktes als Middenwestenlanden is. De hoofdstad is Lincoln, en de grootste stad is Omaha, gelegen aan de rivier de Missouri.

De onroerendgoedmarkt in Nebraska bleef in 2018 energie winnen. In het afgelopen jaar zijn vastgoedprijzen in Nebraska in 1994 het snelst gestegen sinds de economie van de staat begon te groeien.

Onroerend goed te koopprijzen in Nebraska zijn in de afgelopen twee jaar versneld en zijn in het tweede kwartaal blijven stijgen. Tijdens het eerste kwartaal van 2018 lagen de prijzen in Nebraska 26% hoger dan aan het begin van de recessie.

De stabiliteit van de onroerendgoedmarkt in Nebraska tijdens de recessie heeft gedeeltelijk bijgedragen tot deze sterkte.

Bovendien zijn de huizenprijzen in de hele staat gestegen. In de afgelopen jaren zijn de prijzen geweldig, maar de verhogingen in Omaha en Lincoln zijn ook opmerkelijk geweest. In Lincoln zijn de huizenprijzen in de afgelopen vier kwartalen gemiddeld met 8,4% gestegen, zelfs boven de groeipercentages van de jaren negentig.

In de afgelopen vijf jaar zijn de gemiddelde huizenprijzen in Nebraska met meer dan 30% gestegen voor huizen met een hoge, gemiddelde en goedkope prijs.

Een zeer beperkt aanbod van brede en constante prijzen.

Toenames in bouwkosten droegen ook bij tot hogere prijzen voor onroerend goed te koop in Nebraska.

Met investeringsbeperkingen in Nebraska en met prijzen die sneller stijgen dan huren, is het eigenwoningbezit afgenomen. In het eerste kwartaal van 2018 was het eigendomspercentage in Nebraska ongeveer 5 procentpunten lager dan in 2009.

Lincoln's onroerendgoedmarkt in Nebraska is een lichtend voorbeeld van de voordelen van trage groei. Lincoln's onroerendgoedmarkt kan een model zijn dat moet worden gevolgd voor andere Amerikaanse steden.

De huidige gemiddelde huisprijs voor Lincoln is lager dan het nationale gemiddelde. Hoewel Lincoln's onroerendgoedmarkt lager is dan het nationale gemiddelde, waardeerde deze op jaarbasis 11,4%, vergeleken met het nationale gemiddelde van 6,7%.

Het feit dat de onroerendgoedmarkt van Lincoln op één lijn lag of in sommige gevallen het nationale gemiddelde overschreed, spreekt van de kracht van de markt.

Er zijn veel redenen waarom Lincoln-onroerend goed zo aantrekkelijk is om te kopen of te investeren in onroerend goed te koop in Nebraska. De toename van de marktvraag kan het aantrekkelijkste aspect zijn voor Lincoln vastgoedbeleggingen. Dit begint met de aantrekkelijkheid van een gebied om te werken. Weinig steden kunnen bogen op betere cijfers. Als gevolg hiervan zouden Lincoln's vastgoedinvesteringen voor onroerend goed te koop in Nebraska moeten profiteren.

Een ander positief signaal betreft de hoeveelheid nieuwbouwaandelen op de markt. In de afgelopen twaalf maanden zijn er 902 nieuwe bouwvergunningen op de markt gekomen. In de afgelopen drie jaar is Lincoln ver boven het nationale gemiddelde voor nieuwe huisvestingsvergunningen.

Lincoln blijft een promotor van de vastgoedmarkt. Alle markten doorlopen periodes met kleine correcties. De beste markten gebruiken dit als katalysator voor aanhoudende groei. Met solide fundamenten en periodes van aanhoudende groei lijkt Lincoln's onroerendgoedmarkt in de goede richting te gaan.

De vastgoedmarkt in Omaha is in 2018 heel anders dan een paar jaar geleden. De waarde van het huis in Omaha is het afgelopen jaar met 8,0% gestegen en zal naar verwachting het volgende jaar met -0,7% dalen.

  •  
    Verhuizen naar Nebraska. Expatriate en woont in Nebraska.

        Met zijn 93 provincies, is het land waar we onze aandacht op hebben gericht vandaag ... Nebraska! Ja, we zijn nog steeds in Amerika, juist in het centrale deel van het land. Het is niet verrassend dat de beroemde slogan '' Nebraska: waar het Westen begint '' precies is gecreëerd met betrek ...

Kaart, prijsontwikkeling en statistieken

Related panden

Cod. 15443

Verkoop Landbouwgrond, Nebraska, Sioux County, Sioux County, Sioux County

791,139.24EUR
Verkoop
Landbouwgrond

6150120 m²
Spring Creek Ranch - Sioux County, Nebraska: The Spring Creek Ranch Grass is een aaneengesloten 1.520 ± deeded ranch bestaande uit zwaar sodded gras w...
UNAVAILABLE
Cod. 3592

Verkoop Huis, Nebraska, Lincoln, Lincoln, Lincoln

181,496.65EUR
Verkoop
Huis

1200 m²
2 BR, 1-1/2 BA schoon huis in een geweldige buurt
UNAVAILABLE
Cod. 3591

Verkoop Huis, Nebraska, Omaha, Omaha, Omaha

5,398,361.88EUR
Verkoop
Huis

450 m²
Speciaal ontworpen Home,
UNAVAILABLE
Kaart, prijsontwikkeling en statistieken
2005-2023 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Voorkeuren

    Stel uw voorkeuren in zoals taal, munteenheid en vierkante meters of square feet, voor een beter resultaat op de Realigro website.

    Stel nu Dit bericht niet meer tonen
BB